Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ședință cu proteste și intervenția forțelor de ordine, aseară, la Consiliul Local Moreni!
01.02.2018, 1:30 pm

Ședință cu proteste și intervenția forțelor de ordine, aseară, la Consiliul Local Moreni.

Un cetățean, de altfel, organizator al unor numeroase proteste la Moreni, totodată, participant activ la Revoluția din Decembrie 89 a venit la ședința Consiliului Local cu o pancartă pe care scria ,,Protestez" și ,,Demisia". Acesta este nemulțumit din cauza problemelor înregistrate la nivelul municipiului Moreni, faptul că, rețeaua de apă și canalizare nu a fost realizată și în cartierul Țuicani, drumuri cu gropi, absența unui adăpost pentru câinii fără stăpân.
 
Protestatarul a fost evacuat cu ajutorul lucrătorilor de la Poliția Locală Moreni, la solicitarea administrației publice.

Atitudinea municipalității din Moreni a stârnit ulterior controverse între aleșii locali.
 
Ședința publică, de altfel, tensionată, ca urmare a părerilor contradictorii pe marginea proiectelor de hotărâri de pe agenda zilei a fost afectată de acest incident.

Consilierii locali din partea PSD, de altfel, majoritari, au fost de partea municipalității care a solicitat evacuarea protestatarului din sală cu ajutorul forțelor de ordine și au spus că nu trebuie permis un astfel de protest.

În replică, aleșii locali din opoziție, care erau de acord cu părerile protestatarului, au declarat că și în Parlamentul României au venit uneori, cetățeni, cu astfel de pancarte, că este democrație și că omul, care protesta pașnic, nu trebuia evacuat din sală.

În final, în urma numeroaselor controverse dintre municipalitate și opoziție s-a solicitat demisia primarului municipiului Moreni, Constantin Dinu, de către unii dintre aleșii locali.
 
 
 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE