Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Bărbat reţinut în Dâmbovița pentru că ar fi violat o adolescentă acum 6 luni
01.02.2018, 4:52 pm

Poliţiştii din Dâmboviţa au reţinut un bărbat în vârstă de 31 de ani din oraşul Titu, acuzat că, în vara anului trecut, a violat o tânără în vârstă de 16 ani. Alături de presupusul agresor, în acelaşi dosar au fost puse astăzi sub control judiciar mama, bunica şi mătuşa fetei, acuzate de favorizarea făptuitorului, după ce au deteminat-o pe fata violată să nu depună plângere la poliţie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa remis, astăzi, la redacție, suspectul este acuzat că în 13 iulie 2017 ar fi violat o fată în vârstă de 16 ani.

Surse judiciare au declarat că adolescenta a depus plângere la poliţie, pe care ulterior a retras-o, apoi a revenit cu reclamaţia, fără a scoate certificat medico-legal.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dâmboviţa, Cerasela Gurgu, a declarat pentru News.ro că DGASPC nu a fost informată în vara anului trecut despre acest caz, dar că reprezentanţii instituţiei s-au autosesizat după ce au aflat că presupusul agresor şi rudele fetei au fost reţinuţi.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani află, astăzi, dacă va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE