Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Noi cazuri de agresiuni în mediul familial, în Dâmbovița
02.02.2018, 2:15 pm

Din ce în ce mai multe cazuri de agresiuni care se petrec în mediul familial ies la iveală, în ultimele zile, în Dâmbovița!

Un bărbat bănuit de agresiune sexuală a fost arestat preventiv, ieri, pentru 30 de zile.

Poliţiştii din Găești au probat activitatea infracțională a acestuia, din cercetări reieșind că, în zilele de 27 și 28 ianuarie, bănuitul ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra unei minore de 13 ani, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Bărbatul de 43 de ani, din Dragodana, ar fi comis agresiunea sexuală asupra fiicei de 13 ani a concubinei sale. Copila i-a povestit tatălui natural ceea ce i s-a întâmplat și acesta a făcut sesizare la poliție.

O acuzatie mult mai gravă, de viol, este adusă unui bărbat de 62 de ani, care a și fost reținut ieri de poliţiştii din Găești.

Acesta este bănuit că, în data de 3 decembrie 2017, în timp ce se afla într-o locuință din localitatea Corbii Mari, ar fi exercitat acte sexuale asupra unei minore de 7 ani, prin constrângere şi punere în imposibilitate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, explică un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Bănuitul este unchiul mamei fetiței violate.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat magistraților cu propunere de  arestare preventivă.

Tot ieri, a fost reținut pentru violență în familie un bărbat de 35 de ani, din Cornești.

Acesta era la muncă în Germania, dar s-a întors acasă pe neașteptate și, găsindu-și soția de vorbă cu un bărbat la magazinul la care aceasta lucra, orbit de gelozie, a luat-o la bătaie.

Soția, în vârstă de 28 de ani, a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Ea nu a rămas internată, dar a primit 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea de măsuri preventive.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE