Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Expoziție a elevilor de la Liceul de Arte, la Teatrul Tony Bulandra
03.02.2018, 12:16 pm

Luni, se deschide, la Teatrul "Tony Bulandra" din Târgoviște, expoziția “Ipostaze ale ființei în viziuni artistice experimentale”. Aceasta va fi deschisă până în 19 februarie și însumează 21 de lucrări de grafică și pictură, realizate de elevi din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a, de la secțiile arte plastice și arhitectură ale Liceului de Arte Bălașa Doamna.

Acest eveniment se desfășoară în cadrul Proiectului (C)Arte pentru o cetate care merge mai departe inițiat vara trecută de Asociația cultural-educativă „Ambasadorii prieteniei”.

Expoziția cuprinde lucrări diverse și originale, prin care elevii vor să demonstreze, pe de o parte, însușirea învățăturilor primite de la îndrumătorii lor, dar și propriile căutări experimentale de a-și transpune viziunea artistică, iar pe de altă parte, curajul de a-și asuma, în comunitate, rezultatele exercițiului lor de formare profesională. Se pot vedea, în cadrul expoziției, lucrări realizate în tuș sau cărbune, desene în creion sau peniță, portrete în tehnică mixtă, lucrări de pictură în ulei sau acrilic pe pânză.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE