Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, fără președinte. PSD i-a retras sprijinul politic lui Alexandru Oprea
04.02.2018, 12:21 pm

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a rămas fără sprijinul partidului. Organizaţia Judeţeană a PSD a luat decizia, vineri seară, în şedinţa Comitetului Executiv, chemat să analizeze activitatea reprezentanţilor partidului din consiliul judeţean. De altfel, Oprea a fost suspendat din partid încă de anul trecut, dar nu i se retrăsese sprijinul politic.

Între actualul şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi Adrian Ţuţuianu, care şi conduce Organizaţia Judeţeană a partidului, au avut loc mai multe neînţelegeri, de-a lungul timpului.

După ședință, Oprea și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean. El a fost preşedinte al CJ Dâmboviţa un an. Oprea rămâne consilier judeţean şi membru PSD.

În cadrul aceluiași for de partid, s-a votat desemnarea unui candidat pentru postul de președinte al CJ Dâmbovița, în persoana lui Daniel Comănescu.

Tot în ședința de vineri a Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, s-a luat decizia suspendării pe timp de un an din funcția de vicepreședinte al organizației județene a partidului a lui Alin Manole, care deține și funcția de vicepreședinte al CJ Dâmbovița.

Pentru funcția de vicepreședinte al CJD, devenită vacantă după ce Claudia Gilia a devenit deputat, PSD a desemnat-o candidat pe Luciana Cristea. PSD deține majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE