Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vremea, în această săptămână, în Dâmbovița
05.02.2018, 4:33 pm

Meteorologii anunță o încălzire ușoară a vremii pentru zilele următoare. Sunt așteptate însă precipitații slabe sub formă de ploaie, iar vântul va avea unele intensificări. Miercuri noapte, minimele vor ajunge la 5 grade Celsius, dar, în zona subcarpatică, se va semnala lapoviță. 

"Ziua de marți vine cu valori termice mai ridicate, de aproximativ 7 grade la Târgoviște, cu înnorări temporare care, pe alocuri, să determine precipitații sub formă de ploaie, vânt, în general, moderat. În zonele joase, pe văi și în depresiuni, ceața va fi prezentă. Ziua  de miercuri va fi comparabilă din punct de vedere termic cu cea de marți, cu o maximă de 7 grade la Târgoviște, cu înnorări temporare care vor determina precipitații sub formă de ploaie, dar nu însemnate cantitativ", a precizat meteorologul Carmen Dima de la Minicentrul de Prognoză Meteo Pitești. 

Pentru joi și vineri, meteorologii anunță maxime termice de 10 grade Celsius, dar sfârșitul de săptămână aduce temperaturi în scădere și vreme mohorâtă. Nu vor lipsi nici precipitațiile, dar nu se anunță ninsori în jumătatea de sud a județului Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE