Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

260 din cei 300 de asistați social din Târgoviște au acte medicale ce îi scutesc de muncă
12.02.2018, 2:29 pm

Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, este nemulțumit de faptul că 260 din cei 300 de beneficiari de ajutor social au prezentat documente medicale potrivit cărora nu pot depune efort fizic.

El a calificat, într-o postare pe Facebook, această situație ca fiind revoltătoare și intolerabilă.

Prin urmare, edilul-șef  a sesizat atât Colegiul Medicilor, cât și Casa de Asigurări de Sănătate și Direcția de Sănătate Publică.

Primarului i se pare greu de crezut că mulți dintre beneficiarii scutirilor suferă de boli "incompatibile" cu efortul fizic.

Cristian Stan consideră că “este incorect față de cetățenii onești ai acestui oras, ca anumite persoane să se sustragă unei activități, pe care sunt obligați să o presteze în baza unor dispoziții legale exprese, beneficiind de drepturi bănești absolut nejustificate, chiar dacă aceste drepturi nu se suportă din bugetul local.”

Primarul Târgoviștei a precizat că a redus cu peste 100 de dosare numărul asistaților social și a spus că "cei care primesc acest ajutor trebuie să-și îndeplinească obligațiile, nu să apeleze la tot felul de strategii pentru a nu munci."

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE