Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ministrul Mediului a programat pentru azi o întâlnire de lucru cu toți factorii implicați în realizarea DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia
12.02.2018, 2:37 pm

Viceprim-ministrul Graţiela Gavrilescu, Ministrul Mediului, a efectuat la sfârșitul săptămânii trecute o vizită de lucru la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Întâlnirea a avut loc la inițiativa senatorului Adrian Țuțuianu, vicepreședintele Senatului României.

La eveniment au participat parlamentarii dâmboviţeni, reprezentanti ai unor autorități naționale sau locale și ai unor societăți comerciale, primari din judeţ.

În cadrul întâlnirii s-a abordat și subiectul stadiului în care se află proiectul de modernizare a DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia. Astfel, ministrul Mediului a subliniat că acest proiect de infrastructură este unul prioritar pentru instituția pe care o conduce și a fixat un termen de două săptămâni pentru rezolvarea tuturor aspectelor ce țin de obținerea avizului de mediu.
În plus, aceasta a programat pentru începutul acestei săptămâni o întâlnire de lucru la care vor participa toți factorii implicați în realizarea DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, pentru a găsi cele mai bune căi de demarare a proiectului cât mai curand.

În continuarea vizitei, au avut loc discuții cu reprezentanții primăriilor dâmbovițene și ai mediului de afaceri dâmbovițean, pe teme din domeniul mediului și resurselor naturale, importanței educării cetățenilor în privința colectării selective atât a deșeurilor menajere, cât și a deșeurilor electrice și electronice.

Un alt subiect de interes aflat pe ordinea de zi a întâlnirii a fost situația barajului de acumulare de la Pucioasa și a alimentării cu apă a acestei localități.

De asemenea, s-a stabilit ca azi conducerea Consiliului Județean Dâmbovița să participe la o întâlnire cu primarul Comunei Moroeni și cu reprezentanții Asociației Turistice Padina – Peștera pentru gândirea unui plan eficient de igienizare a zonei montane dâmbovițene.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE