Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Grupare specializată în trafic și consum de droguri de risc, destructurată, în Dâmbovița
15.02.2018, 6:49 pm

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Dâmbovița au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic și consum de droguri de risc. Doi tineri de 20 și 28 de ani au fost reținuți, ieri, după ce au fost prinși în flagrant, în timp ce comercializau droguri de risc. Ulterior, polițiștii au descins la domiciliile celor doi, fiind descoperite și ridicate aproximativ 20 de grame de cannabis, un cântar electronic, două grindere, un laptop, 4 telefoane mobile, 60 de lei și mai multe arme albe.

Astăzi, poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sprijiniți de cei de la Ploiești și Buzău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Dâmbovița, au efectuat 12 percheziţii domiciliare la locuinţele membrilor grupării.

Din cercetări, a reieșit că persoanele fac parte dintr-un grup infracțional specializat în traficul, comercializarea și consumul de droguri de risc. Cele 12 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Dâmbovița pentru audieri.

De asemenea, au fost puse în executare alte 38 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de consum ilicit de droguri.

La activități au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale  din cadrul Inspectoratului de Poliție Dâmbovița și jandarmi.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE