Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Transferul fotbalistului, Andrei Ivan, aduce peste 20.000 de euro, la Moreni!
20.02.2018, 2:55 am

Fotbalistul, Andrei Ivan, din Moreni, care joacă, în prezent, la ruși pentru un salariu de 29.000 de euro aduce bani și orașului unde s-a născut.

Andrei Ivan, marea vedeta a celor de la CSU Craiova, despre care s-a spus inclusiv că va ajunge la Barcelona, joacă în acest sezon în Rusia, la FC Krasnodar. 

Atacantul român a fost transferat pentru 3 milioane de euro de gruparea rusă și a semnat un contract pe cinci sezoane, potrivit unui anunț oficial al oltenilor.

Andrei Ivan, un tânăr cu vârsta de 21 ani, este văzut drept unul dintre cei mai talentați jucători din generația sa.

Andrei Ivan (n. , MoreniRomânia) este un fotbalist român care, în prezent, joacă la FC Krasnodar pe postul de atacant.

Andrei Ivan și-a început cariera de fotbalist la CSM Moreni, echipa din orașul său natal, unde a fost antrenat de renumitul antrenor din Moreni, Mircea Petrescu. În 2012, a fost transferat la Sporting Pitești.

În anul 2014, Ivan a semnat cu CS Universitatea Craiova pentru o sumă necunoscută, însă presa din România a speculat că ar fi fost vorba despre 100.000 de euro. La data de 2 august, a marcat primul său gol pentru formația craioveană, chiar în meciul său de debut. El a jucat 8 minute în înfrângerea contra echipei Steaua București.

Ivan a debutat la echipa națională, jucând în ultimele cinci minute din egalul 2-2 contra echipei naționale a Italiei, într-un meci amical, după cum se arată pe Wikipedia.

Ivan are la Krasnodar un salariu lunar de 29.000 de euro, iar rușii au plătit  Craiovei trei milioane de euro pentru transferul fotbalistului din Moreni.

Potrivit noilor modificări legislative aduse la regulamentul transferurilor, sunt atribuite fonduri și cluburilor unde și-au început activitatea sportivii de performanță. Astfel, Clubul Sportiv al Liceului Tehnologic Petrol Moreni va primi 14.000 de euro, iar Clubului Sportiv Municipal ,,Flacăra Moreni" i se va repartiza suma de 7.000 de euro. Declarația îi aparține primarului municipiului Moreni, Constantin Dinu, în cadrul ședinței Consiliului Local, desfășurate ieri.

Andrei Ivan a fost descoperit și format de antrenorul din Moreni, Mircea Petrescu.
Renumitul antrenor își desfășoară activitatea la Liceul Tehnologic Petrol Moreni unde pregătește numeroși elevi cu performanțe deosebite în domeniul fotbalului.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE