Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ședința Consiliului Local Moreni, suspendată din cauza controverselor între cetățeni, municipalitate și opoziție!
20.02.2018, 3:30 am

O nouă ședință cu discuții aprinse la Moreni a avut loc aseară timp de aproximativ patru ore. De parcă nu ar fi fost suficiente dezbaterile îndelungi între consilierii locali pro-municipalitate, reprezentați de social-democrați, și opoziția, respectiv, liberalii, cu privire la aprobarea bugetului local al municipiului Moreni, la punctul ,,Diverse", au apărut subiecte incendiare. Replicile acide spuse pe un ton ridicat au dus, în final, la suspendarea ședinței.

În primul rând, consilierul local, Nicolae Rabaea, l-a acuzat pe primarul municipiului dâmbovițean, Constantin Dinu, că folosește autoturismul Primăriei Moreni în scopuri personale. În replică, edilul-șef a declarat că a fost nevoit să cumpere un echipament necesar plugului care acționa pentru deszăpezire și de aceea se afla la un retail din Târgoviște în seara menționată de colegul său din opoziție. Consilierul local i-a replicat că a solicitat detalii privind achizițiile din seara respectivă și nu este vorba de astfel de lucruri, aspect dovedit de anumite documente.

A venit și rândul unei funcționare publice să aducă documente și să reclame că nu îi sunt luate în considerare demersurile efectuate privind derularea unor proiecte europene în vederea amenajării unui Muzeu Tehnic al Petrolului. Angajata a acuzat conducerea instituției de comportament dictatorial.

Tot de dictatură a fost acuzată municipalitatea și de un cetățean, care a fost evacuat la ședința de luna trecută, cu sprijinul Poliției Locale Moreni. Omul a venit să reamintească faptul că are certificat de revoluționar la evenimentele din 1989 și este o rușine pentru administrație că l-a dat afară doar pentru că a solicitat pașnic ,,Demisia", tot el fiind unii dintre cei care au realizat revoluția cu scopul instaurării democrației. Acum, omul a venit să strige ,,Dictatură la Primăria Moreni!" Fiind susținut de numeroși consilieri locali din opoziție, respectiv liberali, precum și pe fondul unor replici acide spuse pe un ton ridicat, președintele ședinței Consiliului Local Moreni, totodată, un ales local social-democrat, a decis suspendarea reuniunii.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE