Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Elevii din Maluri, transportați la școală de Primăria Pucioasa cu autoturisme 4x4!
27.02.2018, 1:15 am

În contextul actualelor condiții meteorologice, primarul stațiunii Pucioasa, Constantin Ana, informează : ,,Începând de mâine dimineață, vom asigura transportul copiiilor din cartierul Maluri către școlile din oraș cu autoturisme 4x4. Este vorba de un cartier de la ieșirea din localitate cu multe drumuri în pantă. 

Vă rog să nu îi lăsați să plece pe jos!

Vom fi prezenți pe acest traseu toată ziua, în funcție de orarul elevilor, prima plecare din cartier fiind la ora 7!

În caz de necesitate vom repeta acțiunea si miercuri.

În altă ordine de idei, începând cu ora 02.00, utilajele de deszăpezire ale Primăriei Pucioasa vor fi prezente în tot orașul. Vă rog să ne semnalați unde sunt probleme importante și vă mai rog să înțelegeți că o rețea stradală de aproximativ 100 km, plus cartierele de blocuri nu pot fi curățate cât ai bate din palme.

În acest moment, din cauza viscolului, folosirea materialului antiderapant este total ineficientă, de aceea, prioritatea noastră o reprezintă drumurile mai greu accesibile, cele în pantă, unde vom folosi permanent acest procedeu.

Vă cer, în schimb, să nu folosiți autovehicule ce nu sunt dotate cu anvelope de iarnă, în stare bună, pentru că puneti în pericol viața dumneavoastră, dar și a celorlalți participanți la trafic.", mai transmite primarul localității Pucioasa.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE