Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Programul lucrărilor de infrastructură rutieră în Dâmboviţa, în perioada 5 – 10 martie
04.03.2018, 1:30 pm

Autoritățile dâmbovițene atrag atenția că există pericolul de cădere de stânci și bolovani de pe versanți pe DJ 714A și recomandă prudență. De asemenea, podul peste pârâul Rătei, de pe traseul DJ 714A Moroeni – Cabana Căprioara – Valea Răteiului, a fost avariat grav, accesul pe acesta fiind interzis. În zonă, a fost amenajată o variantă provizorie, pe tuburi prefabricate, care se va utiliza pentru traversarea pârâului, arată Consiliul Județean într-un comunicat remis la redacție.

Și circulația publică pe podul de pe DJ 702A peste râul Argeş, la Pătroaia, este închisă. Variantele ocolitoare sunt drumurile locale. Pentru circulația atât pe drumul județean DJ 713, de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Cabana Dichiu – intersecție Piatra Arsă, cât și pe drumul de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor de semnalizare rutieră, mai precizează sursa citată. 

Aici vedeți toate zonele cu probleme din județ, dar și locurile unde se lucrează la infrastructura rutieră, comunicate de Consiliul Județean Dâmbovița:

 1. Pe traseul DJ 714A Moroeni – Cabana Căprioara – Valea Răteiului, podul de la kilometrul 7+600, peste pârâul Rătei, a fost avariat grav, accesul pe acest pod fiind interzis.

- În zonă a fost amenajată o variantă provizorie, pe tuburi prefabricate, care se va utiliza pentru traversarea pârâului Rătei.

- Pe tot traseul DJ 714A există pericolul de cădere de stânci de pe versanţi. Vă recomandăm să circulați cu atenţie pe acest drum.  

 

 1. Circulația publică pe podul de pe DJ 702A peste râul Argeş, la Pătroaia, este închisă. Variantele ocolitoare sunt drumurile locale.

 

 1. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări și alte pericole:
  • DJ 101G – lim. Jud. Prahova – Cătunu
  • DJ 611, sectorul Glogoveanu – Fierbinți
  • DJ 702D, sectorul Dragomireşti – Butoiu de Sus
  • DJ 702H, sectorul Morteni – lim. Jud. Argeş
  • DJ 710, sectorul Costişata – lim. Jud. Prahova
  • DJ 711A, sectorul Colacu – Ghergani
  • DJ 720A Mărceşti – Gheboaia – Finta
  • DJ 101B Butimanu – Niculeşti
  • DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Zănoaga și Cabana Bolboci – Cheile Tătarului
  • DJ 721A, sectorul Burduca – Sperieţeni
  • DJ 722, sectorul Movila – Sălcioara – Moara Nouă

 Facem următoarele recomandări participanţilor la trafic:

 

 1. Se va circula cu viteză redusă și cu atenţie în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificaţia drum cu denivelări, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.
 1. Pentru circulația atât pe drumul județean DJ 713, de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Cabana Dichiu – intersecție Piatra Arsă, cât și pe drumul de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor de semnalizare rutieră.
 1. Pentru deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi, totodată, în zonele unde există posibilitatea de dislocare de anrocamente, respectiv la: km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.
 1. Informații suplimentare privind situaţia sectoarelor de drum mai sus-menționate se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală, tel: +40 245 207625, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00.                      › Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE