Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Un weekend fără accidente de circulaţie grave sau mortale!
05.03.2018, 4:11 pm

Poliţia rutieră le mulțumește tuturor celor care au înțeles necesitatea respectării regulilor de circulație și le recomandă participanților la trafic să manifeste prudență sporită în timpul deplasărilor pe drumurile publice.

Pe raza județului Dâmbovița au fost înregistrate, la sfârșitul săptămânii trecute, patru accidente de circulație, soldate cu  vătămarea corporală uşoară a patru persoane.

Din fericire, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa și nu a fost rănită grav în accidentele de circulaţie  produse pe drumurile din Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că doi dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate de trecere unor vehicule și un alt conducător auto, având o alcoolemie de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum.

De asemenea, celălalt accident de circulație s-a produs pe fondul unor probleme medicale.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să acorde o atenție deosebită pietonilor, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi de drum, să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE