Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Bilanț negativ al sfârșitului de săptămână, în Dâmbovița - șapte accidente rutiere, dintre care unul mortal!
12.03.2018, 5:00 pm

La sfârșitul săptămânii trecute, pe raza județului Dâmbovița s-au înregistrat 7 accidente de circulație, dintre care două grave, soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a alteia și vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

Evenimentele rutiere s-au produs pe raza localităților Crângurile, Racovița, Crețulești, Ciocănești, Priseaca și în afara comunei Gura Ocniței.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competență.

Un conducător auto, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localității Crețulești, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a acroșat și accidentat ușor doi pietoni.

După impact, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind depistat ulterior.

Totodată, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, poliţia dâmboviţeană recomandă conducătorilor auto:

Respectaţi viteza maximă legal admisă pe sectorul de drum pe care circulaţi! Adaptaţi în permanenţă viteza de rulare la condiţiile meteo şi de drum.

Înainte de a pleca la drum, verificaţi starea tehnică a autoturismului.

Atenţie la manevrele de depăşire sau întoarcere! Fiecare manevră trebuie efectuată după o temeinică asigurare și doar în locurile unde nu există restricții.

Fiți politicoși în trafic! Respectați-vă partenerii de drum!

Nu conduceți dacă ați consumat băuturi alcoolice sau dacă vă simțiți obosiți!

Purtaţi centura de siguranţă şi nu utilizaţi telefonul mobil dacă acesta nu este prevăzut cu dispozitivul mâini libere, după cum se arată într-un comunicat de presă, transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE