Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Aproximativ 300.000 de lei prin POR pentru un Centru Social destinat persoanelor vârstnice, la Pucioasa!
12.03.2018, 8:33 pm

Miercuri, 14 martie, ora 16.00, Primăria Orașului Pucioasa organizează conferința de presă organizată cu prilejul semnării contractului de finanțare pentru proiectul Înființare Centru social pentru persoane vârstnice prin reabilitare clădire P+2.

Sediul instituției va fi pe strada Rândunelelor din Pucioasa.

Centrul social va fi realizat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, AXA PRIORITARĂ 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și clădiri sociale.

Centrul social va fi destinat persoanele vârstnice.

Valoare totală proiect este de 276.951,19 lei.

Obiectivul general al proiectului este realizarea unui centru social de zi pentru persoanele vârstnice din orașul Pucioasa. Acesta va fi atins prin reabilitarea, modernizarea și adaptarea la cerințele activității propuse prin proiect, a unei clădiri existente din cartierul Filatură al orașului Pucioasa, actualmente nefuncțională.

Se vor amenaja: cabinet de consiliere, sală de întreținere și vestiare, sală de lectură, sală multimedia, sală de pictură, sală de informatică, sală de jocuri, sală de festivități, sală de tricotaj/broderii, sală meșteșuguri etc.

De asemenea, sunt prevăzute lucrări de consolidare, extindere cu lift exterior, amenajări exterioare, rețele exterioare și sistem de detecție incendiu.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE