Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Investițiile pentru infrastructură la Pucioasa, Brăneşti, Vulcana-Băi, Vulcana-Pandele şi Şotânga, discutate astăzi de conducerea CJ Dța cu primarii acestor localități!
13.03.2018, 9:20 pm

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a efectuat astăzi, 13 martie, o vizită de lucru în zona de nord a judeţului.  Acesta a fost însoţit de Vasile Dinu, directorul general al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, şi Mihai Puşcaşiu, expert în cadrul cabinetului preşedintelui. S-au purtat discuţii cu primarii localităţilor Pucioasa, Brăneşti, Vulcana-Băi, Vulcana-Pandele şi Şotânga, atât despre problemele întâmpinate în depunerea de proiecte de finanțare, cât și despre investiţiile în infrastructură, programate pentru acest an.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa și-a manifestat întreaga disponibilitate pentru sprijinirea unităţilor administrativ-teritoriale şi a agenţilor economici în implementarea cu succes a proiectelor prioritare pentru dâmboviţeni.

Deplasarea de astăzi a inclus şi o vizită la Parcul Industrial Priboiu, unde preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a întâlnit atât cu directorul instituției, Ion Joiţa, cât şi cu reprezentanţi ai mai multor societăţi care desfăşoară activităţi economice în această zonă.

Discuţiile au avut ca temă gradul de ocupare a parcului, dar şi posibilităţile de extindere a acestuia.

Vizitele de lucru vor continua şi în celelalte localităţi ale judeţului pentru a-i da posibilitatea  actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa de a cunoaște îndeaproape problemele cu care se confruntă comunităţile dâmboviţene, transmite Biroul Comunicare, Relaţii Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE