Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Intervenții ale pompierilor la Priseaca, Voinești, Moreni, Doicești, I.L.Caragiale și Gura Foii, în urma inundațiilor de astăzi!
13.03.2018, 9:33 pm

În urma precipitaţiilor abundente căzute astăzi, în judeţul Dâmboviţa, subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmbovița au acţionat pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei.

Detaşamentul de pompieri Târgovişte a intervenit în cartierul Priseaca pentru evacuarea apei din curţile a 2 gospodării.

Garda de intervenţie Voineşti a intervenit în satul Gemenea din comuna Voineşti pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte şi beci).

Detaşamentul de pompieri Găeşti a intervenit în satul Teleşti din comuna Ludeşti pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte şi casă), a intervenit în comuna Gura Foii la decolmatarea unui podeţ, pentru eliberarea unei căi de acces la 5 gospodării (calea de acces fiind inundată).

Detaşamentul de pompieri Pucioasa a intervenit în localitatea Doiceşti pentru evacuarea apei din 2 gospodării (2 curţi şi 1 beci).

Detaşamentul de pompieri Moreni a intervenit pe strada I.L.Caragiale din municipiul dâmbovițean pentru evacuarea apei la o cale de acces spre un bloc de locuinţe, precum și în comuna I.L.Caragiale pentru evacuarea apei din curţile unor gospodării, transmite ISU „Basarab I” Dâmboviţa.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE