Radio Minisat - Stiri Targoviste Dambovita - 2 aprilie - ultima zi în care târgoviștenii mai pot obține bonificație pentru plata impozitelor și taxelor locale

8 MM cu...
Oana Voichici

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

2 aprilie - ultima zi în care târgoviștenii mai pot obține bonificație pentru plata impozitelor și taxelor locale
19.03.2018, 6:17 pm

Târgoviștenii au la dispoziție încă două săptămâni până la termenul la care mai pot primi bonificație pentru plata impozitelor și taxelor locale.

Astfel, Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința contribuabililor că termenul de plată pentru aceste obligații la bugetul local, aferente semestrului I, este 31 martie. Pentru că această dată cade într-o zi nelucrătoare, sâmbătă, se vor considera în termen și plățile efectuate în data de 2 aprilie. Tot până la această dată, dacă achitați pentru întregul an impozitul pe clădiri, terenuri și mijloace de transport, beneficiați de bonificație de 10%.

Taxele și impozitele se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.

Programul de încasări la ghișeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale, de pe str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter este:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri 8.00 - 16.30
Joi 8.00  18.30.                               

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE