Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Control judiciar pentru 60 de zile, în cazul unui tânăr care a furat, săptămâna trecută, un autoturism din Valea Lungă!
12.04.2018, 3:53 pm

Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni a dispus ieri măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul unui tânăr cu vârsta de 18 ani.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în noaptea de 04/05 aprilie a.c., ar fi sustras un autoturism de pe raza localității Valea Lungă, profitând de faptul că acesta era neasigurat și avea cheile în contact.

De asemenea, în aceeași noapte, cel în cauză ar fi sustras două aparate tahograf montate în două autovehicule destinate transportului de persoane.

Tot măsura controlului judiciar a fost aplicată și în cazul unei femei de 31 de ani, cercetată pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală. Femeia a fost prezentată magistraților, față de aceasta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2009 – 2010, cea în cauză, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Târgoviște, nu ar fi înregistrat în contabilitate veniturile obținute din livrări de bunuri și prestări de servicii, sustrăgându-se de la plata taxelor şi impozitelor aferente.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 7.378.000 de lei.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE