Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Patru accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală a patru persoane, ieri, în Dâmbovița!
16.04.2018, 1:43 pm

Pe drumurile din județul Dâmbovița s-au înregistrat ieri patru accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală a patru persoane.

Evenimentele rutiere s-au produs pe raza localităților Târgoviște și Vulcana Pandele, pe DJ 710A- în afara localității Iedera de Sus și pe DN71- în afara localității Nucet.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit ca și cauze generatoare neasigurarea la schimbarea direcției de mers, abaterile comise de un biciclist și desfășurarea de alte activități, de natură a distrage atenția.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a reduce gradul de victimizare prin accidente de circulație, polițiștii le recomandă conducătorilor de vehicule să respecte regulile de circulație, să se concentreze în permanență asupra traficului și să nu desfășoare activități de natură a le distrage atenția!

Purtați centura de siguranță și folosiți dispozitivul „handsfree” pentru a vorbi la telefon!, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

 

Respectați-vă partenerii de drum!

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE