Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Peste 270 de sancțiuni, aplicate ieri de polițiștii dâmbovițeni!
01.05.2018, 12:41 pm

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt fost prezenți la datorie astfel încât cetățenii să se poată bucura în liniște de minivacanța prilejuită de Ziua Internațională a Muncii.

Astfel, ieri au fost organizate 96 de patrule și s-a acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație cu 10 aparate radar.

Polițiștii au intervenit la 41 de evenimente, dintre care 30 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate 31 de infracţiuni și au fost aplicate 273 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.595 de lei.

Din totalul amenzilor, 28 au fost la Legea privind ordinea și liniștea publică și 230 pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind reținute 8 permise de conducere, dintre care 5 pentru viteză excesivă şi 3 pentru alte abateri.

Pentru ca minivacanța să se încheie fără evenimente negative, polițiștii vă recomandă să adoptați un comportament responsabil, să nu consumați în exces băuturi alcoolice și să respectați normele de conviețuire socială.

Totodată, este important ca participanții la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE