Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

1 Mai fără apă pentru un cartier din Moreni, din cauza unei avarii!
01.05.2018, 2:31 pm

Surprize neplăcute, de 1 Mai, pentru locuitorii unui cartier din muncipiul Moreni care au rămas fără apă rece la robinete.

Sunt afectate străzile Muzeului, Tudor Vladimirescu, Nicolae Iorga, Teilor, Flacăra, Unirii, Alexandru Ioan Cuza, Porumbeilor, Bucegi, 1907, Toamnei și Independenței.

Situația este cauzată de o avarie la o conductă de apă fiind vorba de o fisură. Cu toate că situația se înregistrează de trei zile fiind chiar în zona Primăriei Moreni, factorii abilitați nu s-au autosesizat și nu s-a intervenit. Dacă zilele trecute, debitul apei a fost scăzut, acum furnizarea apei reci la robinete a fost întreruptă. 

Pe lângă situația neplăcută de a nu avea apă în gospodării, locuitorii din zona afectată își fac griji și pentru următoarele facturi la apă în care s-ar putea regăsi actualele pierderi cauzate de avarie.

Un cetățean nemulțumit a postat încă de duminică, 29 aprilie, pe grupul de socializare on.line ,,Ești din Moreni dacă..."o fotografie cu apa scursă pe carosabil ca urmare a avariei. Deși este strada pe care se află și Primăria Moreni, iar autoritățile ar fi putut sesiza factorii abilitați, nu s-a intervenit pentru remedierea avariei.

,,A venit vara! S-a deschis piscină naturală în Moreni! Deci, toți veti plăti în factură! O vară frumoasă și călduroasă, pe alocuri umedă!", a comentat cetățeanul nemulțumit.

Un alt cetățean supărat din cauza acestei situații a spus:  ,,Deși sunt probleme de trei zile, nu s-a intervenit. Avem un 1 Mai de coșmar, nu am plecat de acasă ca să nu stăm blocați în traficul rutier și am rămas blocați la domiciliu, fără apă la robinet în secolul XXI. Ne-au stricat ziua liberă. Din nefericire, se întâmplă des în cartierul nostru."

Factorii abilitați au intervenit după trei zile de la apariția avariei, iar astăzi, în jurul orei 15.00, furnizarea apei reci la robinete a fost reluată treptat în zona afectată.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE