Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

A început Evaluarea Națională 2018 pentru clasa a II-a!
07.05.2018, 9:09 am

Cei mai mici dintre elevii care susțin Evaluarea Naționala au astăzi, 7 mai, examenul scris la Limba Română, mâine, 8 mai, examenul de citit la aceeași materie, iar pe 9 mai examenul la Matematică. Pe 10 mai a fost programat examenul pentru minoritățile naționale.
 
Potrivit metodologiei, testele de la Evaluarea Națională se corectează în cadrul unității de învățământ, de către cadrele didactice din respectiva unitate.

Fiecare test este evaluat de două cadre didactice evaluatoare, dintre care unul este învățătorul/institutorul/profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

Evaluarea testelor se finalizează în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test de la clasa respectivă.
 
Rezultatele individuale sunt analizate de către cadrul didactic și de către colectivul de catedră din fiecare unitate școlară.

În urma acestei analize, cadrul didactic decide, acolo unde este cazul, elaborarea planului individualizat de învățare al elevului, instrument fundamental de remediere/dezvoltare/orientare care cuprinde informații diagnostice și prognostice în vederea orientării și optimizării învățării, potrivit metodologiei școlare. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE