Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Un bărbat, acuzat de sustragerea a 1.300.000 de lei din contul unei societăți comerciale, reținut de polițiștii dâmbovițeni!
10.05.2018, 5:06 pm

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut ieri un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii prevăzute de art. 272, alin.1 lit.b din Legea 31/1990, respectiv „folosirea, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect”.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta ar fi retras peste 1.300.000 de lei din contul unei societăți, bani pe care i-ar fi folosit în scop personal.

Activitățile de cercetare penală se efectuează sub coordonarea și supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE