Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Activitate de informare anticorupție desfășurată la Direcția de Asistență Socială Târgoviște – Clubul Pensionarilor!
11.05.2018, 1:00 pm

Cu scopul creșterii gradului de educație anticorupție și a simțului civic precum și în vederea fundamentării unui comportament integru în rândul populației, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița împreună cu ofițerii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat în această săptămână activități de informare  ce au constat în promovarea unor mesaje cu conținut informativ-preventiv anticorupție și prezentarea unor aspecte privind identitatea instituțională a D.G.A. și competențele acesteia.

Activitatea s-a desfășurat la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Târgoviște  – Clubul Pensionarilor.

Reamintim că la nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare la Call Center anticorupție 0800806806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene, transmite SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE DÂMBOVIȚA.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE