Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

BABEL - Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște are loc între 4 si 10 iunie
13.05.2018, 11:43 am

BABEL - Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște își va desfășura cea de-a VIII-a ediție timp de 7 zile, între 4 si 10 iunie.

22 de țări de pe 3 continente au spectacole invitate anul acesta.

Publicul va putea participa zilnic la 3-5 reprezentații, în mai multe spații: Teatrul Tony Bulandra Targoviste, Casa Sindicatelor, Muzeul de Istorie, Platoul Prefecturii, Curtea Domnească, Parcul Chindia.

Spectacolele sunt cu precădere non-verbale, bazate pe GEST – tema de anul acesta -  și majoritatea durează aproximativ o oră.

Spectacolele vor fi însoțite de întâlnirile matinale Babel, lansări de carte teatrală și de workshop-uri ale unor profesori de teatru ca Scott Johnston si João Mota, dar și de ateliere susținute de specialisti ai artei dramatice.

Anul acesta, nu vor fi concerte, dar vor fi spectacole de stradă din Polonia și Italia și momente pregătite special pentru BABEL de actorii Teatrului Tony Bulandra.

“Într-o lume care a devenit mută în a-și exprima autenticele trăiri și surdă față de tot ceea ce este lipsit de pragmatism, gestul contează. Un gest poate schimba lumea! La Babel 2018 ne propunem să reflectăm și să acționăm prin Gest!” transmite Teatrul Tony Bulandra intr-un comunicat de presa.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE