Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ghenosu, scăpat printre degete, în Ziua Z
17.05.2018, 9:44 am

A fost Ziua Z pentru procurorii antimafia, care au făcut simultan 238 de percheziţii în zeci de oraşe din ţară, o acţiune fără precedent care a vizat traficanţi şi clanuri interlope.

Potrivit Digi24, oamenii legii au ratat însă un trofeu important: liderul clanului Ghenosu din Târgovişte. Florin Pârjol plecase de acasă înainte ca mascaţii să-i spargă uşa.

Au ajuns în birourile anchetatorilor alţi 200 de indivizi: traficanţi de droguri, falsificatori de acte pentru refugiaţi şi evazionişti.Un prim bilant al operatiunii, facut de Digi24, arată că 56 de oameni au fost reţinuţi şi 11 plasaţi sub control judiciar.

Seful DIICOT, Daniel Horodniceanu, a explicat pentru sursa citată că perchezițiile au decurs foarte bine "în principiu" și că au fost ridicate exact persoanele pe care se aşteptau să le găsească. Horodniceanu a dat asigurări că liderul clanului Ghenosu va fi căutat  în continuare. „Suntem încă la muncă, cum spunea şi şeful Poliţiei Române, şi vom fi până când îl vom descoperi. Acum nu este neapărat un capăt de țară acest lucru, mai devreme sau mai târziu va fi adus în faţa justiţiei şi tras la răspundere penală”, a spus seful DIICOT.

Sursa imaginii: Ziare.com

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE