Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Patru cartiere din Moreni, pentru a patra oară fără apă, de la 1 mai!
18.05.2018, 12:04 am

Compania de Apa Târgoviște-Dâmbovița anunță întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Moreni, astăzi, 18 mai, între orele 08:00 - 18:00, din cauza unor avarii la reteaua de distribuție.

Vor fi afectate străzile: A.I. Cuza, Unirii, Flacara, Muzeului, Biruinței, Gloriei, Tudor Vladimirescu, N. Iorga, Teilor, Porumbeilor, Bucegi, Toamnei, Independenței, 1907, Târgoviștei, Sirius, Trandafirilor, Uzinei, Uranus, Ștrandului, Luceafărului, Pâscov, Pietriș, Sondelor, Codrului, Islazului. 

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale. 

Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare. 

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat dupa pornire, până la limpezire. 

Preventiv
, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), vă recomandăm să fierbeți apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute. 

Locuitorii sunt rugați sa creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apă potabilă. 

Vă mulțumim pentru întelegere, mai precizează sursa citată.

Menționăm că situația se înregistrează pentru a patra oară în decurs de două săptămâni fiind vorba de o avarie majoră. Cetățenii din zonele afectate sunt îngrijorați că, lucrările la rețeaua de apă ar fi fost de proastă calitate dat fiind faptul că periodic se întâmplă să cedeze conductele. Populația din zonă apreciază că, măcar de data aceasta, întreruperea furnizării a fost anunțată de autorități comparativ cu perioadele anterioare, mai exact începând cu 1 mai. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE