Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

PSD Dâmbovița: Plângerea penală depusă de Orban, tentativă de preluare abuzivă a puterii de stat
18.05.2018, 7:26 am

PSD Dâmboviţa cataloghează plângerea penală depusă de Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă drept o ”tentativă predictibilă de preluare abuzivă a puterii de stat”.

”Organizaţia judeţeana Dâmboviţa a PSD a luat act fără surprindere de tentativa predictibilă de preluare abuzivă a puterii de stat exercitată la comanda Preşedintelui Klaus Werner Iohannis de liderul penibil al Partidului Naţional Liberal, fost partid istoric al României”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, aseară, de filiala Dâmbovița a PSD.

Social-democraţii susțin că motivaţia gestului liderului PNL o constituie ”necesitatea de a aduce servicii sistemului statului paralel de către oameni vulnerabili, pentru împiedicarea intrării în vigoare a modificărilor la legile justiţiei, care consacră răspunderea juridică a magistraţilor care comit abuzuri”.

Acuzaţia de înaltă trădare pe care liderul PNL o aduce premierului Dăncilă este, în viziunea social-democraților dâmbovițeni, “un gest antinaţional de natură a pune sub semnul întrebării Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii şi respectiv cel cu Statul Israel”.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE