Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Bărbat cercetat sub control judiciar pentru dare de mită, după denunțul a doi polițiști
23.05.2018, 2:13 am

Un tânăr de 25 de ani a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, în urma unei dispoziții a Tribunalului Dâmbovița, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii  de dare de mită.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, bărbatul a fost oprit în trafic de doi polițiști, în timp ce conducea un autoturism în care se afla o cantitate însemnată de material neferos pentru care nu deținea documente de proveniență si pentru care exista suspiciunea că ar putea proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Cu ocazia controlului, bărbatul le-a oferit în repetate rânduri agenților de poliție o sumă de bani pentru ca aceștia să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu și să nu întocmească actele de constatare a faptei.

Polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au formulat denunțuri care îl vizau pe tânăr și, în urma unui flagrant, acesta a fost prins în timp ce le oferea celor doi agenti suma de 500 de lei pentru a i se trece cu vederea faptele.

Prezentat instanței, bărbatul a fost pus sub control judiciar.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE