Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Un jandarm dâmbovițean a stabilit un record de cursă la Semimaratonul Târgovişte
23.05.2018, 10:08 am

Jandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte a stabilit un record de cursă la a treia ediție a Semimaratonului Târgovişte, competiție desfășurată duminică în municipiu.

Plutonierul major Timofte a intrat în concurs la categoria Open, individual, care a constat în parcurgerea unei distanțe de 21 km, al cărei timp maxim de parcurgere a fost limitat la 3 ore și s-a clasat pe locul 1 din peste 100 de participanți, obținând un timp de 1 oră, 13 minute și 48 de secunde.

***

Pasionat de alergare, subofițerul va participa în perioada 12-15 iunie, la campionatul naţional de atletism organizat de Ministerul Afacerilor Interne, iar pe data de 16 iunie, la maratonul montan – “Sky Race Intersport”, categoria “Salvamont – Jandarmerie”, desfășurat în Munții Retezat, pe un traseu de 28 km, la o altitudine de peste 1500 m.

Plutonierul major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006. Timp de aproape 4 ani, subofițerul a participat la peste 40 de competiții (semimaratoane pe asfalt, maratoane pe asfalt, martoane montane și crosuri), la care a obținut rezultate notabile.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE