Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Cinci instituții de învățământ dâmbovițene au primit titlul de “Școală europeană”
25.05.2018, 11:09 am

Ieri, la Palatul Parlamentului, cinci unități școlare dâmbovițene au primit titlul de "Școală europeană".

Printre cele 112 unităţi de învăţământ preuniversitar înscrise din toată țara, Școala "Elena Donici Cantacuzino" Pucioasa a reușit performanța de a se situa pe locul patru.

Din judetul Dâmbovița, au mai primit titlul de Școală europeană Colegiul Național Constatin Carabella Târgoviște, Școala "Coresi" Târgoviște, Seminarul Teologic " Sf. Ioan Gură de Aur" Târgoviște si Liceul Tehnologic Petrol Moreni.

Pe lângă certificatul de "Şcoală Europeană - 2018", premiantele au primit și câte 5.000 lei, bani care vor fi utilizați pentru dotări.

Competiţia se adresează tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost şi sunt implicate în programele europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale şi constă în evaluarea calităţii şi coerenţei managementului şcolii, reflectat în documentele manageriale, precum şi a impactului pe care activităţile derulate în cadrul proiectelor europene l-a avut asupra culturii organizaţionale şi etosului şcolii, arată un comunicat al Ministerului Educatiei.

Certificatul obţinut are o valabilitate de trei ani, după care şcoala trebuie să reintre în concurs pentru reconfirmarea titlului.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE