Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Impactul activităților fizice asupra calității fizice, conferință organizată astăzi la Universitatea Valahia Târgoviște!
25.05.2018, 3:11 pm

Departamentul de Educație Fizică și Sport al Facultății de Științe Umaniste din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, în parteneriat cu Societatea Română de Educație Fizică și Sport au organizat astăzi, 25 mai, Conferința „IMPACTUL ACTIVITĂȚILOR FIZICE ASUPRA CALITĂȚII VIEȚII”.

Evenimentul s-a desfășurat la Centrul Internațional de Conferințe al universității, începând cu ora 10:00.

Conferința a debutat cu un moment aniversar dedicat domnului prof.univ. dr. Adrian Dragnea – profesor emerit la împlinirea vârstei de 80 de ani.

Calitatea de amfitrion i-a revenit domnului prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, președintele Senatului universitar. În cuvântul său de deschidere, președintele Senatului universitar l-a omagiat pe domnul profesor Dragnea pentru întreaga activitate depusă în slujba sportului românesc.

La eveniment au participat cadre didactice, studenți și masteranzi ai Universității „Valahia”, dar și din alte centre universitare, reprezentanți ai structurilor specifice din sportul local, transmite BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE al Universității ,,Valahia" Târgoviște.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE