Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ministrul Turismului, în vizită în Dâmbovița!
31.05.2018, 5:44 pm

Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, s-a aflat, azi, într-o vizită oficială în județul Dâmbovița. Acesta a discutat cu primari, parlamentari, hotelieri și proprietari de baze turistice.

"Autoritățile locale și județene sunt interesate de realizarea unor investiții importante în zona montană, și anume: pârtii de schi (zona Moroeni), parcare publică (zona telecabină Peștera) și un centru multifuncțional de servicii (zona Salvamont). Obiectivul, pe termen lung, este de a transforma zona Padina - Peștera într-o stațiune turistică de interes național, cu 4.000 locuri de cazare”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Dâmbovița, remis, astăzi, la redacție.

Ministrul a vizitat câteva dintre obiectivele turistice de referință din municipiul Târgoviște, respectiv Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Mănăstirea Stelea, Curtea Domnească, „Metamorfozele unui loc al memoriei” și Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

Oficialul guvernamental a mers și la Pucioasa, unde a vizitat bazele de tratament balneo-climateric, dar a discutat și cu autoritățile locale despre posibilitatea dezvoltării stațiunii turistice de interes național.

Trif a vizitat și zona Padina - Peștera - Lacul Bolboci – Turbărie - Peștera Ialomiței - Salvamont, discutând și despre proiectele de dezvoltare a stațiunii turistice Peștera.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE