Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Cununa Petrolului la Moreni - o ediție de 10!
14.06.2018, 4:45 pm

Astăzi a început Festivalul Național de Muzică Ușoară, Muzică Populară şi Tradiţii ,,Cununa Petrolului”, ediția a X-a. Pentru că festivalul a ajuns la această ediție, organizatorii și-au propus o ediție de 10, cu multe surprize, între care și o lansare de carte. Directorul festivalului național, doamna profesoară de muzică de la Clubul Copiilor Moreni, Daniela Călineț, a scris cu un real talent literar, specific unui suflet de artist sensibil, dar și cu o deosebită precizie jurnalistică, o carte despre acești zece ani de concurs național.

Lansarea de carte are loc tot în cadrul evenimentului național. Toate fondurile obținute din vânzarea cărții vor fi donate în scop caritabil.

Festivalul național de muzică are loc în perioada 14 - 16 iunie.

Evenimentul este găzduit de Clubul Flacăra Moreni.

Evenimentul are următoarele secțiuni:
Joi, 14 iunie:
Secţiunea Grupuri instrumental – vocale, 17.30
Secţiunea Muzică Uşoară - Creaţie, 18.00,
Secţiunea Mari şlagăre româneşti, 19.00.

Vineri, 15 iunie, ora 09.00 – 18.00:
Secţiunea muzică uşoară, 18.00
Recitaluri extraordinare: Sava Negrean Brudaşcu, Adrian Daminescu, Vlad Miriţă, Mihai Constantinescu, Simona (ex Etno), Laurenţiu Cazan, Corina Dragomir, Emilia Drăgotoiu Nanu

Sâmbătă, 16 iunie, ora 09.00 – 12.30: 
Secţiunea muzică populară, ora 13.30
Parada costumelor populare, ora 17.00

În cadrul evenimentului, vor susține recitaluri extraordinare: Nico, George Nicolescu, Adrian Daminescu, Corina Dragomir, Elena Sima, Ion Ghiţulescu.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE