Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Echipajul ISU Dâmboviţa - Locul I la Competiţia Națională de Descarcerare - faza zonală!
22.06.2018, 10:28 am

,,Aşa cum ne-a obişnuit, echipa reprezentativă a I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa se întoarce încununată de succes de la Competiţia Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat - faza zonală, desfăşurată în perioada 20 - 21 iunie a.c., în mun. Alexandria.

Competiţia a fost organizată de I.S.U. „A.D. Ghica” Teleorman, fiind încrise echipajele reprezentative de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat din cadrul a șase inspectorate județene pentru situații de urgență (Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman) și cea din cadrul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență (USISU) Ciolpani.

În urma celor 2 zile de concurs, după o “luptă” dusă atât cu secundele, cât şi cu căldura, lotul ISU Dâmboviţa a obţinut următoarele rezultate:

- Locul I  - la proba „descarcerare din autovehicule”;

- Cel mai bun comandant de echipaj - la proba „descarcerare din autovehicule” - plt.adj. Măntescu Eugen;

- Cea mai bună echipă de servanţi - la proba „descarcerare din autovehicule”;

- Cea mai bună echipă de paramedici - la proba „descarcerare din autovehicule”.

Componenţa lotului dâmboviţean a fost următoarea:

- şef de lot: Lt.col. Matei Florin;

- antrenor: Slt. Pisău Ion;

- concurenţi: plt.adj. Măntescu Eugen, plt.adj. Gheorghe Bogdan, plt.adj. Dumitrache Giorgian, plt.maj. Guran Cătălin, plt.maj. Costache Marius, plt.maj. Păun Valentin, plt.maj. Măruţă Alexandru, sg.maj. Moga Aurelian.

Suntem mândri de colegii noştri, pe care îi felicităm şi le urăm succes la faza naţională a competiţiei!", după cum se arată într-un comunicat de presă transmis la redacție de către Biroul de presă al ISU Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE