Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Azi, Ziua Internaţională de Luptă impotriva Consumului şi Traficului de Droguri
26.06.2018, 10:37 am

Ziua Internaţională de Luptă impotriva Consumului şi Traficului de Droguri, celebrată astăzi, este marcată și în Dâmbovița.

Astfel, Direcţia de Sănătate Publică, în parteneriat cu Societatea de Cruce Roşie Dâmboviţa şi CPECA Dâmboviţa organizează, în perioada 26 iunie – 20 iulie, campania cu sloganul ”În primul rând, ASCULTĂ” şi mesajul-cheie ”Să îi asculţi pe copii şi tineri, este primul pas pentru a-i ajuta să crească sănătoşi şi în siguranţă”.

Astăzi, un stand de sănătate se va afla în Piața Tricolorului din Târgoviște. Vor fi distribuite materiale informative, vor fi realizate intervenţii de informare - educare – comunicare și se vor desfășura activități sportive. Acestea vor sublinia importanţa unei atitudini vigilente şi responsabile din partea adulţilor: părinţi, educatori, personal din serviciile preventive, decidenţi, şi vor încuraja copiii şi tinerii din comunităţile noastre să stea departe de droguri.

Drogurile ilegale ameninţă sănătatea şi bunăstarea oamenilor.

La nivel global, există un minim estimat de 190.000 de decese premature (în cele mai multe cazuri evitabile), din cauza consumului de droguri, majoritatea atribuite utilizării opioidelor.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE