Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, redeschisă astăzi
01.07.2018, 11:38 am

Circulaţia rutieră pe DN 7 C - Transfăgărăşan a fost redeschisă azi de la ora 11.00, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Cei care tranzitează acest sector de drum sunt avertizaţi că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea şoselei.

Traficul pe Transfăgărăşan va fi redeschis începând cu ora 11.00.

CNAIR face apel la şoferi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia unor fenomene meteo care afectează vizibilitatea. 

De asemenea,  cei care tranzitează acest sector de drum sunt avertizaţi că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea şoselei şi sunt sfătuiţi să nu se apropie de animale şi să anunţe imediat autorităţile.

Drumul Naţional 7C, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), a fost închis pe 28 octombrie 2017, informează Agerpres.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE