Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Moreni, Vișinești, Răzvad și Valea Lungă, în etapa I, pentru obținerea unui sprijin financiar de la Guvern, ca urmare a pagubelor produse de inundații!
11.07.2018, 1:40 pm

Comitetul  Județean pentru Situații de Urgență (C.J.S.U.) Dâmbovița, convocat ieri., în ședință extraordinară, urmare a situației create de evoluția fenomenelor meteorologice și hidrologice din județ, a analizat informațiile centralizate transmise și precizările primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de la Ministerul Afacerilor Interne.

Hotărârea adoptată în ședință conține și lista cu localitățile afectate de precipitațiile înregistrate în perioada iunie – iulie 2018, de pe raza județului Dâmbovița. În vederea fundamentării și promovării proiectului hotărârii de guvern pentru alocarea resurselor necesare înlăturării pagubelor constatate, C.J.S.U. Dâmbovița a aprobat (în funcție de stringența intervențiilor) prioritizarea, în două etape, a obiectivelor afectate din localitățile: municipiul Moreni, comunele Vișinești, Răzvad și Valea Lungă – etapa I, orașul Pucioasa, comunele Bezdead, Pietrari și Pietroșița – etapa a II-a.

Documentația necesară obținerii sprijinului guvernamental s-a transmis, cu celeritate, conducerilor ministerelor sus menționate, informează Compartimentul de Comunicare a Instituției Prefectului Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE