Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Liceul Militar va fi amenajat la Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu Târgoviște!
13.07.2018, 10:22 am

,,Ideea înființării, la Târgoviște, a unui liceu militar cu profil tehnic este pe cale de a se concretiza", anunță primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Edilul-șef a precizat că ,,a  vizitat, împreună cu reprezentantii MAPN si cu Inspectorul Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Sorin Ion, baza materială a Liceului Tehnologic "Constantin Brâncoveanu", locație care s-a dovedit a corespunde condițiilor cerute pentru înființarea și funcționarea unui liceu militar.

Noua instituție de învățământ urmează să funcționeze începând cu anul viitor, în condițiile modificării, până la sfârșitul acestui an, a rețelei școlare a municipiului Târgoviște și reprezintă un demers necesar în scopul adaptării ofertei educaționale la cererea de pe piața forței de muncă.

Bazele înființării liceului militar au fost puse la inițiativa senatorului Adrian Țuțuianu, cu ocazia vizitei în județul Dâmbovița a ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor.

Astfel, absolvenții instituției de învățământ vor avea un loc de muncă asigurat în cadrul industriei de profil.

Liceul Tehnologic "Constantin Brâncoveanu" va fi relocat, însă îsi va păstra personalitatea juridică", a mai precizat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE