Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Festivalul de teatru Mimesis Fest, la Târgoviște, în această săptămână
24.07.2018, 9:53 am

Astăzi are loc deschiderea oficială a Festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest”. Evenimentul va începe la ora 18.30, la Teatrul „Odiseu”, din zona Centrului Vechi târgoviștean.

Festivalul are ca scop promovarea şi stimularea artei interpretative, fiind si o alternativă de petrecere a vacanţei în aer liber.

Trupele, care vor avea spectacole de teatru în fiecare zi, sunt formate din actori profesionişti. În cadrul festivalului vor susţine spectacole şi tineri absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Workshop-urile adresate copiilor, grupate generic sub denumirea “Teatru de improvizaţie”, vor fi susţinute de actori profesionişti. De asemenea, vor avea loc ateliere de creaţie unde copiii vor putea să confecţioneze măşti şi personaje din poveşti.

Astfel, timp de 7 zile, iubitorii teatrului sunt aşteptaţi să petreacă momente frumoase alături de actori şi personajele întruchipate de aceştia. Locul de desfăşurare a evenimentului este în zona Centrului Vechi.

Accesul la festival este gratuit.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE