Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Lucrări pe străzile Cetății, Urmuz și Gimnaziului din municipiul Târgoviște
24.07.2018, 11:11 am

Mai multe lucrări sunt acum în derulare în municipiul Târgoviște.

Pe strada Cetății, săptămâna trecută, au început și lucrările de frezare a stratului de asfalt degradat. În cel mult 2 săptămâni, proiectul va fi finalizat, urmând a se reabilita integral suprafața carosabilă, trotuarele, dar și rețeaua de preluare a apelor pluviale, anunță edilul-șef Cristian Stan.

Și zona străzii Urmuz, din  microraionul nr. V, va fi reabilitată integral. Administrația locală anunță că se vor asfalta aproximativ 5000 mp. De asemenea, se vor reabilita iluminatul public, canalizarea menajeră și canalizarea pluvială. Primăria Târgoviște a anunțat că în zonă au fost dărâmate 38 de garaje insalubre.

După finalizarea lucrărilor de canalizare, săptămâna trecută a început și investitia care vizează reabilitarea străzii Gimnaziului din municipiul Târgoviște. Proiectul presupune frezarea și îndepărtarea îmbrăcăminții bituminoase, realizarea trotuarelor, dar și lucrări de asigurare a scurgerii apelor. Potrivit primarului Cristian Stan, durata investiției nu va depăși 30 de zile.

De asemenea, în cel mult 2 săptămâni, locuitorii din Cartierul Sagricom vor avea la dispoziție un loc de recreere modern, dotat cu echipamente de joacă și de fitness și cu suprafață antitrauma, anunță administrația locală.

„Investițiile din acest cartier vor continuă cu reabilitarea străzilor și trotuarelor, modernizarea iluminatului public, dar și cu lucrări de reabilitare a blocurilor de locuințe. Totodată, va fi construită și o grădiniță”, a precizat edilul Cristian Stan.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE