Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Activitate de informare anticorupție desfășurată pe raza comunelor Vișina și Corbii Mari!
29.07.2018, 10:22 am

În scopul creșterii gradului de educație anticorupție și a simțului civic, precum și în vederea fundamentării unui comportament integru în rândul populației, ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, au desfășurat, joi, 26 iulie a.c., o serie de activități de informare ce au constat în promovarea unor mesaje cu conținut informativ-preventiv anticorupție.

Participanții la activitate, respectiv funcționari ai Primăriilor comunelor Vișina și Corbii Mari, cadre didactice din cadrul Școlii Corbii Mari, precum și polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Vișina și Corbii Mari au fost informați cu privire la aspecte referitoare la identitatea instituțională a D.G.A. și competențele acesteia, în timp ce lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate de informare pe tema violenței în familie.

Cu acest prilej, au fost distribuite participanților flyere cu tematică anticorupție și de prevenire a violenței în familie.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița pot lua atitudine împotriva faptelor de corupție prin sesizarea acestor situații la Call Center anticorupție 0800806806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE