Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Serie de accidente pe șoselele dâmbovițene
31.07.2018, 11:39 am

Un camion s-a răsturnat în afara părții carosabile, la Dărmănești, în această dimineață. Din primele date, se pare că șoferul ar fi încercat să evite o coliziune cu o mașină care a oprit pentru schimbarea direcției de deplasare. Poliția dâmbovițeană a informat că nu sunt victime.

Nepăstrarea distanței în mers a generat un accident de circulație la Târgoviște, în această dimineață. Astfel, din această cauză, șoferul unui cimentruc a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în fața sa, acesta fiind, la rândul său, proiectat într-o altă mașină. Accidentul s-a soldat cu o victimă rănită ușor, la prima vedere, informează Poliția dâmbovițeană.

La Crovu, azi-noapte, un conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. Din accident au rezultat două victime rănite ușor la prima vedere.

Un alt incident rutier s-a petrecut în cursul serii de ieri, când pe DN 71, la intersecția din Doicesti, o conducătoare auto de 33 de ani, din Doicești, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, ulterior ricoțând într-un autoturism parcat. Accidentul s-a soldat cu 3 victime conștiente, șoferița vinovată și doi pasageri din mașina care mergea regulamentar, care au fost transportate la Spitalul din Târgoviște. Evenimentul rutier a avut drept cauză neasigurarea corespunzătoare la schimbarea direcției de mers.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE