Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, nu semnează petiția - Fără penali în funcții publice!
31.07.2018, 1:53 pm

Semnarea de către primarul localității Pucioasa, Constantin Ana, a petiției - Fără penali în funcții publice - a atras diverse comentarii din partea colegilor săi de partid.

La rândul său, primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, totodată, președinte PSD-Organizația Moreni, a declarat că nu va semna această petiție și nici măcar nu a fost contactat de acest grup de inițiativă după cum se vehiculează deja în spațiul on-line.

,,Noțiunea de penali este folosită tendențios, în mod forțat pentru a fi atacați oamenii din administrația publică, lucru care a pornit chiar de la președintele țării", a declarat pentru RADIO MINISAT, liderul dâmbovițean al PSD, Constantin Dinu.

,,Oamenii politici din administrația publică sunt vânați în permanență. Toți avem dosare penale pentru diverse reclamații. Asta nu înseamnă că suntem penali. Este folclor. Unora le place noțiunea și eticheta de penali. Există prezumția de nevinovăție, se fac cercetări, se fac sesizări la CEDO și se observă că, uneori anumiți oameni politici sunt hărțuiți fără rost și, în final, se dovedește că nu sunt penali", mai spune președintele PSD Moreni.


Indiferent de greșelile colegilor săi de partid sau a conducerii PSD, liderul local a mai declarat că, de exemplu, în cazul premierului, Viorica Dăncilă, el respectă funcția și se abține de la comentarii.
 
În plus, liderul local al PSD Dâmbovița ține să precizeze că în cazul semnării petiției fără penali chiar de către unii social-democrați, lucrurile nu sunt întîmplătoare. ,,Este o perioadă de alegeri în cadrul organizației județene fiind vorba de candidaturi pentru funcția de vicepreședinte al organizației. Într-un fel e bine pentru că astfel unii social-democrați își arată adevărata față chiar dacă pentru acest lucru este nevoie de intervenția unor oameni din afara partidului", a mai spus Constantin Dinu.
 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE