Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Dimineață plină de accidente, în Dâmbovița
25.08.2018, 9:43 am

O tânără de 19 ani, din Pietrari, s-a accidentat grav, în această dimineață, în afara localității Dragomirești, pe DN 72A. Din primele date oferite de polițiștii dâmbovițeni, se pare că aceasta s-ar fi angajat într-o depășire, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac. Victima era singură în mașină.

Tot în această dimineață, la Mătăsaru, pe DN 7, au intrat în coliziune un microbuz și o căruță. Accidentul s-a soldat cu moartea calului și cu rănirea căruțașului.

Și la Voinești, tot azi, a avut loc o coliziune între două mașini din cauza neacordării de prioritate de trecere. Din accident au rezultat două victime, pasagere în cele două mașini, rănite ușor.

Nici aseară nu a fost mai liniște. Au fost mai multe accidente minore, dar și o posibilă șicanare în trafic, la Doicești. O tamponare fără victime a avut loc ieri după-amiază între două mașini, fără victime. Cauza producerii accidentului, din primele date oferite de polițiști, pare a fi nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers. Un conducător auto, de 50 de ani, din Târgoviște, nu ar fi păstrat o distanță corepunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie din Pucioasa. În urma testării etilotest, șoferul vinovat a avut o alcoolemie peste limita de 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE