Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Weekend cu tamponări pe șoselele dâmbovițene
27.08.2018, 11:43 am

Ultimul weekend de august a fost unul plin de evenimente rutiere.

Aseară, la Bâldana, pe DN 71, cel mai probabil din cauză că un șofer a ațipit la volan, două mașini au intrat în coliziune, în urma accidentului rezultând 5 victime rănite ușor la prima vedere, care au fost transportate la Spitalul de Urgență Târgoviște. Două dintre victime erau copii. Toți cei cinci răniți se aflau în masina șoferului nevinovat. Conducatorul auto care a generat accidentul are 62 de ani și este din București.

În Târgoviște, la intersecția Aleii Sinaia cu Aleea Mănăstirii, aseară, s-a produs o coliziune între două mașini, din cauza neacordării priorității de trecere. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar și a rănit ușor o femeie de 30 de ani, pieton. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto bănuit de producerea accidentului, în vârstă de 57 de ani, din Târgoviște,  a avut o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot aseară, pe DN72, în localitatea I.L.Caragiale, un autoturism în care se aflau un frate și o soră, din Băleni, s-a izbit de un stâlp de electricitate. Mașina era condusă de tânăra în vârstă de 23 de ani. Cei doi nu au necesitat îngrijiri medicale, însă traficul a fost blocat.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE