Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Misiune grea pentru Chindia Târgoviște în Cupa României
19.09.2018, 11:36 am

Ieri, Chindia Târgoviște a reușit să se impună la limită, în runda a patra a Cupei României, în fața formației Flacăra Moreni, scor 2-1.

Potrivit Prosport.ro, meciul a oferit un moment tensionat pe final, în urma egalării reușite de târgovișteni. Daniel Florea a înscris, dupa ce a urmărit mingea respinsă inițial de portarul gazdelor, la un penalty acordat Chindiei. Antrenorul Gabriel Paraschiv, campion cu Oţelul în 2011, şi-a chemat jucătorii la margine pentru a le spune să iasă de pe teren. Meciul a fost întrerupt preţ de circa patru minute, însă Gabriel Paraschiv a cedat, în cele din urmă. Omul care conduce Flacăra Moreni a urcat în tribună, iar partida s-a reluat. Daniel Florea a reuşit dubla în prelungiri, iar Chindia şi-a asigurat prezenţa în 16-imile Cupei României.

Tragerea la sorţi din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, efectuată ieri la Casa Fotbalului, opune echipa Chindia Târgoviște campioanei en-titre din Liga I, CFR Cluj. Meciul o va avea pe Chindia Targoviște drept gazdă și se va desfășura miercuri, 26 septembrie, de la ora 21.30. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE