Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Turul Ciclist a blocat ieri la Târgoviște accesul autoturismelor pe trei intrări spre oraș!
23.09.2018, 10:52 am

160 de polițiști de la rutieră și ordine publică au fost ieri prezenți în teren și au acționat pentru siguranța participanților la Turul Ciclist al României, un eveniment de anvergură la nivel național.

Astfel, pentru prevenirea evenimentelor negative și trecerea în siguranță a cicliștilor, începând cu ora 15:00, pe DN 72, pe tronsonul Dărmănești-Târgoviște, circulația rutieră a fost închisă.

Pentru aceleași considerente, circulația a fost oprită și pe străzile Mihai Bravu, Calea Domnească și Libertății, toate din municipiul Târgoviște.

De asemenea, la sosirea participanților, circulația rutieră a fost restricționată și pe bulevardul Mircea cel Bătrân, după cum a informat Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, 22 septembrie, ora 13.30 în vederea unui eveniment amplu derulat în jurul orei 15.00.

Numeroși șoferi au fost nemulțumiți pentru că traficul rutier fost de coșmar pe durata restricțiilor de circulație din cauza faptului că trei intrări în Târgoviște au fost închise, respectiv, intrarea dinspre Aleea Mănăstirea Dealu, dinspre Răzvad după Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu" și dinspre Nisipuri. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE